Forum Japanese Riders Strona Główna
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: pavo
02-11-2007, 15:20
Zmiany w serwisie JR
Autor Wiadomość
Luki 
Zarząd
Twin Cam Destroyer

Auto: My feet is my only carriage:-)
Imię: Lukas
Wysłany: 03-12-2009, 16:25   

Z tego co rozmawialem z Ahamanem, potrzeba kaski zeby znow odpalic galerie, to tylko jeden z przykladow, generalnie sprawa wyglada tak ze gdyby nie on to forum by juz dawno nie bylo bo Slawek ( slawko ) Prezes je zamknal ..
Od tego czasu wszystko zyje wlasnym zyciem

forest 
Klubowicz

Auto: Honda K20/24, Misiek EVO VII
Imię: Darek
Wysłany: 03-12-2009, 20:16   

Oczywiście zgadzam się , tylko pytam jakie to sa kwoty . Może znajdę sponsora na takie tematy. Jeśli chodzi o galerię to miło byłoby znowu coś zobaczyć ale mi chodzi generalnie kto ma podejmować decyzję o tematach na forum i w klubie. No chyba że uważamy to forum i tych ludzi za zbieraninę nie wiadomo kogo i tyle. Jeśli nie i jest możliwość reaktywacji i powiększenia klubu o nową krew to ja jestem jak najbardziej za tym żeby to nie żyło właśnym życiem ale żeby żyło zyciem klubowym( czyli ludzi którzy lubią ta tematykę ) z resztą co ja będe tłumaczył .
Pozdrawiam
ŁUPIEMY DRIFTY??

Teoria 
No Risk No Fun

Auto: EJ2 ;]
Typ silnika: D15B7
Imię: Martyna
Pomogła: 2 razy

Wysłany: 11-02-2010, 13:43   

Jeśli mogę się podpiąć pod temat (nie jestem klubowiczem, więc nie wiem czy powinnam) no ale do odważnych świat należy i podsunę dwie zasady z innego forum, na którym też jestem.
Cytat:

4. Na Forum ##### staramy się pomóc nowym użytkownikom, oznacza to, że pomagamy znaleźć potrzebną informację i nie odsyłamy do opcji "szukaj".

6. Atmosferę panującą na forum tworzymy wszyscy; dołóż wszelkich starań aby inni nie poczuli się dotknięci Twoją wypowiedzią.

Myślę że można by było je wdrożyć u nas, i chyba nikomu nie muszę tłumaczyć dlaczego...

ahaman 
Zarząd

Auto: Accord CG9
Typ silnika: F20B6
Imię: Andrzej
Wysłany: 17-02-2010, 16:31   

Teoria, bardzo trafna sugestia! Szczególnie punkt 6.
Niestety atmosfera zaczęła ostatnio siadać i pojawiało się bardzo dużo ironicznych docinków. :-/ Teraz na szczęście trochę się uspokoiło.

Honda Accord 2.0i ES (CG9, 2000)

Odpowiedz do tematu