Auto: My feet is my only carriage:-)
Imię: Lukas Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 713 Skąd: from Bush Bangalow
Wysłany: 03-12-2009, 16:25
Z tego co rozmawialem z Ahamanem, potrzeba kaski zeby znow odpalic galerie, to tylko jeden z przykladow, generalnie sprawa wyglada tak ze gdyby nie on to forum by juz dawno nie bylo bo Slawek ( slawko ) Prezes je zamknal ..
Od tego czasu wszystko zyje wlasnym zyciem
Auto: Honda K20/24, Misiek EVO VII
Imię: Darek
Wysłany: 03-12-2009, 20:16
Oczywiście zgadzam się , tylko pytam jakie to sa kwoty . Może znajdę sponsora na takie tematy. Jeśli chodzi o galerię to miło byłoby znowu coś zobaczyć ale mi chodzi generalnie kto ma podejmować decyzję o tematach na forum i w klubie. No chyba że uważamy to forum i tych ludzi za zbieraninę nie wiadomo kogo i tyle. Jeśli nie i jest możliwość reaktywacji i powiększenia klubu o nową krew to ja jestem jak najbardziej za tym żeby to nie żyło właśnym życiem ale żeby żyło zyciem klubowym( czyli ludzi którzy lubią ta tematykę ) z resztą co ja będe tłumaczył .
Pozdrawiam
_________________ Mistrz Polski Street FWD 2009
ET-12.4
Nowy sezon przed nami....
ŁUPIEMY DRIFTY??
Auto: EJ2 ;]
Typ silnika: D15B7
Imię: Martyna Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Lip 2009 Posty: 202 Skąd: Łódź
Wysłany: 11-02-2010, 13:43
Jeśli mogę się podpiąć pod temat (nie jestem klubowiczem, więc nie wiem czy powinnam) no ale do odważnych świat należy i podsunę dwie zasady z innego forum, na którym też jestem.
Cytat:
4. Na Forum ##### staramy się pomóc nowym użytkownikom, oznacza to, że pomagamy znaleźć potrzebną informację i nie odsyłamy do opcji "szukaj".
6. Atmosferę panującą na forum tworzymy wszyscy; dołóż wszelkich starań aby inni nie poczuli się dotknięci Twoją wypowiedzią.
Myślę że można by było je wdrożyć u nas, i chyba nikomu nie muszę tłumaczyć dlaczego...
Typ silnika: F20B6
Imię: Andrzej
Wysłany: 17-02-2010, 16:31
Teoria, bardzo trafna sugestia! Szczególnie punkt 6.
Niestety atmosfera zaczęła ostatnio siadać i pojawiało się bardzo dużo ironicznych docinków. Teraz na szczęście trochę się uspokoiło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum